Μαθήματα Γαλλικών στο Αξιών

Τμήματα και Προγράμματα

Στόχος των μαθημάτων Γαλλικής Γλώσσας είναι να προσφέρουν στους μαθητές όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορούν να επικοινωνούν, να εκφράζονται και να κατανοούν τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Κάνε τώρα εγγραφή

Cours bébé

Δημιουργικό εργαστήρι Γαλλικών για παιδιά 4 έως 6 ετών. Τα παιδιά αποκτούν μια πρώτη επαφή με τη Γαλλική γλώσσα και κουλτούρα, με βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο, τέτοιον που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα της ηλικίας αυτής (δραστηριότητες με χρήση διαδραστικού πίνακα, κουκλοθέατρο, επιτραπέζια, μουσικοκινητική, χειροτεχνίες κ.α.). Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες στον τομέα των νευροεπιστημών, φυσικός ομιλητής μιας γλώσσας (native speaker) μπορεί να γίνει και κάποιος που τη μαθαίνει ως ξένη γλώσσα, αρκεί να αρχίσει την εκμάθησή της σε μια ηλικία μικρότερη των 7 χρόνων.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, στόχος είναι οι μικροί μαθητές να ευαισθητοποιηθούν στη νέα γλώσσα, μα πάνω από όλα να την αγαπήσουν, ώστε να προβούν αργότερα σε μια βαθύτερη μελέτη της με κίνητρο. Η επιλογή ενός τέτοιου προγράμματος συνιστά επένδυση στη γνώση για παιδιά και γονείς που έχουν θέσει υψηλούς στόχους στο σημερινό ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

COURS PREPARATOIRE

Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές 7 – 9 χρονών που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την Γαλλική γλώσσα. Κατά την διάρκεια της χρονιάς, δίνεται έμφαση στον επικοινωνιακό χαρακτήρα της γλώσσας. Οι μαθητές, μέσα από την βιωματική προσέγγιση, εξοικειώνονται με την Γαλλική κουλτούρα. Στο τέλος της χρονιάς, οι μικροί μας μαθητευόμενοι Γάλλοι μπορούν πλέον να παράγουν μικρούς διαλόγους, μπορούν με άνεση να παρουσιάσουν τον εαυτό τους, τα ενδιαφέροντά τους και το άμεσο περιβάλλον τους.

Για την καλύτερη εμπέδωση των γνώσεων χρησιμοποιείται υποστηρικτικό υλικό όπως επιτραπέζια παιχνίδια, θεματικές κάρτες, DVD, διαδικτυακό υλικό καθώς επίσης οργανώνονται και ομαδικά projects.

COURS INTENSIF

Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ήδη εξοικειωθεί με την Γαλλική γλώσσα για έναν χρόνο. Εντείνεται η εκμάθηση των Γαλλικών με την βοήθεια πάντα του διαδραστικού και εποπτικού υλικού που έχει σχεδιαστεί για τον σκοπό αυτό. Οι μαθητές μαθαίνουν να κατανοούν απλά κείμενα, να επικοινωνούν, να διαβάζουν μικρές ιστορίες στα γαλλικά.

Τα βιβλία και οι διάφορες δραστηριότητες επιλέγονται με βάση τα ενδιαφέροντα των παιδιών ώστε αυτά να γνωρίσουν με ευχάριστο τρόπο τον γαλλικό πολιτισμό.

DELF A1 - A2

Οι μαθητές προετοιμάζονται για τα επίπεδα Α1 + Α2 όπως αυτά έχουν οριστεί σύμφωνα με την κλίμακα του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς Γλωσσομάθειας. Οι μαθητές εξασκούνται στην κατανόηση ηχογραφημένων αποσπασμάτων που αφορούν την καθημερινή ζωή, μαθαίνουν να εκφράζονται πάνω σε θέματα που σχετίζονται με προσωπικές εμπειρίες και να ανταλλάσσουν προφορικά απόψεις για διάφορες καταστάσεις.

DELF B1 – B2 / DALF C1 – C2

Οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις του Γαλλικού Υπουργείου Παιδείας.

SORBONNE B1 - B2 - C1 - C2

Οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις των διπλωμάτων του Πανεπιστήμιου της Σορβόννης (PARIS IV). Μέσα από την προετοιμασία, οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν σπουδαία έργα της γαλλικής λογοτεχνίας.

Μαθήματα Γαλλικών για Ενήλικες

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις οδηγούν πολύ συχνά στην απόφαση να μάθει κάποιος Γαλλικά στην ενήλικη ζωή. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σπουδαστών, δίνοντας έμφαση τόσο στη προφορική όσο και γραπτή παραγωγή λόγου.

Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας

– DELF A1

– DELF A1 prim

– TFLF A1 (ISLV Πανεπιστήμιο της Λιέγης)

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ A1 

 

– DELF A2

– DELF A2 prim

– TFLF A2 (ISLV Πανεπιστήμιο της Λιέγης)

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ A2

– DELF B1

– ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ B1

– TFLF B1 (ISLV Πανεπιστήμιο της Λιέγης)

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ B1

– DELF B2

– SORBONNE B2

– TFLF B2 (ISLV Πανεπιστήμιο της Λιέγης)

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Β2

– DALF C2

– SORBONNE II

– TFLF C2 (ISLV Πανεπιστήμιο της Λιέγης)

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Γ1

– DALF C2

– SORBONNE II

– TFLF C2 (ISLV Πανεπιστήμιο της Λιέγης)

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Γ2

Εγγραφείτε στα τμήματά μας

Είναι αλήθεια πως σε λίγες γραμμές δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε αναλυτικά την δουλειά που γίνεται στο γαλλικό τμήμα. Γι’ αυτό τον λόγο, σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στον χώρο μας.

Φέρτε μαζί σας το παιδί σας, ώστε να παίξει κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο εκπαιδευτικό κουκλόσπιτο! Στην επίσκεψή σας θα σας εξηγήσουμε το πώς εφαρμόζουμε εξελιγμένες μεθόδους διδασκαλίας, όπου τα παιδιά ζουν την καθημερινότητα μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα.

Επικοινωνήστε με το Αξιών

Χωρίς καμία υποχρέωση, τηλεφωνήστε έγκαιρα για ραντεβού, ώστε να έχουμε μια ολιγόλεπτη ενημέρωση όσον αφορά τις υπηρεσίες μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες γλώσσες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Αξιών

Κάντε την ηλεκτρονική εγγραφή σας!

Κάντε την ηλεκτρονική σας κράτηση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Κάντε την εγγραφή σας!

* απαιτούμενα πεδία
Πολιτική Απορρήτου

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!