Μαθήματα Αγγλικών στο Αξιών

Τμήματα και Προγράμματα
Στόχος των μαθημάτων Αγγλικής Γλώσσας είναι να προσφέρουν στους μαθητές όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μπορούν να επικοινωνούν, να εκφράζονται και να κατανοούν τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.
Κάνε τώρα εγγραφή

Loonies - 20% Έκπτωση

Γιατί να ξεκινήσουν τα παιδιά στην ηλικία των 4;

Αν ρωτούσαμε αυτή την ερώτηση πριν από μερικά χρόνια, θα μας κοίταζαν σαν να ήμασταν εξωγήινοι. Ήταν αδιανόητο για τόσο μικρά παιδιά να μάθουν μια δεύτερη γλώσσα, δεδομένου ότι ακόμα δεν είχαν κατακτήσει την μητρική τους. Στις ημέρες μας, όμως, έρευνες έχουν αποδείξει κάτι τελείως διαφορετικό.

Μελέτες του Πανεπιστημίου του Harvard επιβεβαιώνουν ότι η δημιουργικότητα, η ικανότητα κριτικής σκέψης και η ευελιξία του μυαλού ενισχύονται σημαντικά αν το παιδί μάθει μια δεύτερη ξένη γλώσσα σε μικρή ηλικία. Τα προσχολικά χρόνια είναι πολύ ζωτικά, μιας και μπαίνουν τα θεμέλια για τη συμπεριφορά, τη σκέψη και τη μάθηση. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί έχει μια φυσική ικανότητα να μαθαίνει. Για μας το να μάθει μια δεύτερη γλώσσα είναι το ίδιο εύκολο με το να μάθει την πρώτη του γλώσσα.

Για ένα ευχάριστο και δημιουργικό ξεκίνημα, λοιπόν, οργανώσαμε ένα συναρπαστικό τμήμα, σχεδιασμένο με αγάπη και αρμονία για διασκεδαστική μάθηση μέσω TV – video, θέατρο, τραγούδια, παιχνίδια, ζωγραφιές! Είναι ειδικά διαμορφωμένο όχι για να προωθήσει τον μαθητή στην απόκτηση του πτυχίου F.C.E. μέχρι την Β’ Γυμνασίου, αλλά και να μάθει το μαθητή να επικοινωνεί στην δεύτερη γλώσσα όπως ακριβώς και στη μητρική του.

The Starters

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα αξιοθαύμαστο όργανο. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, μαθαίνουμε με έξι κυρίους τρόπους: όραση, γεύση, όσφρηση, ακοή, αφή και πράξη. Βασιζόμενοι στις πληροφορίες που αποκτούμε τα πρώτα χρόνια της ζωής μας,αναπτύσσονται όλα όσα μαθαίνουμε αργότερα. Δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φυσική τους ικανότητα να κάνουν συνδυασμούς με αυτά που ακούν, βλέπουν, μυρίζουν, γεύονται και αγγίζουν. Με αυτό τον τρόπο η εκμάθηση της γλώσσας φαίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με τη μαγεία των τραγουδιών, ακούν και πειραματίζονται με τον ρυθμό τους, απολαμβάνουν τη διαδικασία  μίμησης της προφοράς νέων και παράξενων λέξεων και παίζουν με την επανάληψή τους, κάνοντας ακόμα και τα δικά τους παραδείγματα. Με αυτό τον τρόπο το παιδί σας επωφελείται από την εκμάθηση της γλώσσας ως φυσικό μέρος της ανάπτυξής του χωρίς να ανησυχεί για το λάθος αλλά απολαμβάνοντας τη μαθησιακή διαδικασία.

The Middies

Στόχος του Αξιών είναι η πολύπλευρη εκμάθηση της γλώσσας μέσα από ευχάριστη απασχόληση και στοχεύοντας στην πλέον σωστή χρήση και εφαρμογή της, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα. Η προετοιμασία για τις εξετάσεις θα βοηθήσει τα παιδιά, να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες έτσι ώστε να είναι σε θέση να κατανοούν πραγματικές πληροφορίες, να δείχνουν εξοικειωμένοι με την έκφραση γνώμης, συμπεριφοράς και διάθεσης στον αγγλικό προφορικό και γραπτό λόγο, να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις της καθημερινότητας, να διαβάζουν απλά εγχειρίδια ή άρθρα περιοδικών, να γράφουν επιστολές / email για οικεία θέματα και να κρατούν  σημειώσεις

Λαβαίνουν κάθε δυνατή υποστήριξη, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους, μιας και τους παρέχεται μια τεράστια γκάμα υποστηρικτικών προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να αποκτήσουν τα πρώτα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας χωρίς πίεση και άγχος.

The Masters

100% επιτυχία στα πτυχία με βαθιά γνώση της Αγγλικής γλώσσας και άριστο προφορικό λόγο αφού έχουν κατακτήσει τη γλώσσα σαν τη μητρική τους. Ειδική προετοιμασία στις ιδιαιτερότητες του Proficiency.

FCE – CAE – CPE The University of Cambridge IELTS &
ECCE – ALCE – ECPE – The University of Michigan

The Sprinters - Για Ενήλικες

Στο Αξιών ο μαθητής βρίσκεται στο κέντρο του άξονα λειτουργίας μας. Ο σπουδαστής, κάθε ηλικίας, κατανοεί αμέσως ότι αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι η μάθηση κι όχι απλά η εκπαίδευση. Ο ενήλικας που στοχεύει στη γνωριμία με τη γλώσσα ή την ενδυνάμωσή της, ο επαγγελματίας που ζητά καλύτερη επικοινωνία στο εργασιακό του περιβάλλον, ο φοιτητής που χρειάζεται πιστοποιήσεις και πτυχία για ακαδημαϊκούς λόγους, θα καλύψει τις όποιες τέτοιες εκπαιδευτικές ανάγκες στο Αξιών.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της καθημερινότητας του γονέα, του επαγγελματία, του φοιτητή, τα προγράμματα σπουδών ενηλίκων στο Αξιών, καλύπτουν είτε τη διαμόρφωση ομαδικών τμημάτων, αρχαρίων, προχωρημένων, πτυχιακών, είτε την ειδική κατά περίπτωση δημουργία ατομικών τμημάτων γλωσσικής εκπαίδευσης. Ο ενήλικας που θα διδαχθεί τη γλώσσα βιωματικά με στόχο τα πτυχία (ΜΕΤ, ΕCCE, FCE, CPE, ECPE), ο επαγγελματίας που θα μάθει τη γλώσσα ειδικά (ορολογία, επαγγελματικό λεξιλόγιο), ο φοιτητής και η φοιτήτρια που θα φτάσει στην απόκτηση πιστοποιητικών και πτυχίων για την ακαδημαϊκή μεταπτυχιακή τους εξέλιξη (IELTS, TOEFL, GRE, GMAT), θα ξέρουν ότι η επιλογή του να φοιτήσουν στο Αξιών είναι κατεύθυνση ζωής!

Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας

– PETCambridge ESOL

– IELTS με βαθμολογία 3-4

– BULATS με βαθμολογία 40-59

– TOEIC με βαθμολογία 405-500

– BEC (Business English Certificate) PRELIMINARY

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Β1

– FCE Cambridge ESOL

– ECCE Michigan

– IELTS με βαθμολογία 4,5-5,5

– BULATS με βαθμολογία 60-74

– TOEIC με βαθμολογία 505-780

– BEC (Business English Certificate) VANTAGE

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Β2

– CAE Cambridge ESOL

– ALCE

– IELTS με βαθμολογία 6-7

– BULATS με βαθμολογία 75-89

– TOEIC με βαθμολογία 785-900

– BEC (Business English Certificate) HIGHER

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Γ1

– CPE Cambridge ESOL

– ECPE Michigan

– IELTS με βαθμολογία από 7,5 και άνω

– BULATS με βαθμολογία 90-100

– ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Γ2

Εγγραφείτε στα τμήματά μας

Φέρτε μαζί σας το παιδί σας, ώστε να παίξει κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο εκπαιδευτικό κουκλόσπιτο! Στην επίσκεψή σας θα σας εξηγήσουμε το πώς εφαρμόζουμε εξελιγμένες μεθόδους διδασκαλίας, όπου τα παιδιά ζουν την καθημερινότητα μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα.

Επικοινωνήστε με το Αξιών

Χωρίς καμία υποχρέωση, τηλεφωνήστε έγκαιρα για ραντεβού, ώστε να έχουμε μια ολιγόλεπτη ενημέρωση όσον αφορά τις υπηρεσίες μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες γλώσσες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Αξιών

Κάντε την ηλεκτρονική εγγραφή σας!

Κάντε την ηλεκτρονική σας κράτηση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Κάντε την εγγραφή σας!

* απαιτούμενα πεδία
Πολιτική Απορρήτου

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!