Ο χώρος του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Αξιών

Γνωρίστε το Αξιών

Learn by Playing

Τοποθεσία

Που θα μας βρείτε…

Το «Αξιών» βρίσκεται στον Αγιο Δημήτριο, ένα από τα μεγαλύτερα προάστια των Αθηνών. Είναι στον πιο κεντρικό δρόμο και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Αγίου Δημητρίου 199, απέναντι από το γήπεδο αντισφαίρισης και βόλεϊ του αθλητικού οργανισμού του Δήμου μας.

Ο χώρος μας

Κτίριο και εξοπλισμός

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αξιών είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές/τριές του, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και στη βάση των εισηγήσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19. Το Κέντρο, λαμβάνοντας υπόψη τις εισηγήσεις των ειδικών, προχωράει στην επαναλειτουργία του με αυξημένα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης.
Πιστεύουμε ότι οι μαθητές χρειάζονται να είναι σε μία τάξη που τους εμπνέει, τους κάνει να αισθάνονται όμορφα και ασφαλείς. Οι χώροι είναι ευάεροι, φωτεινοί, διαμορφωμένοι καλαίσθητα με ζωηρά χρώματα και εργονομικά καθίσματα, αλλά και εξοπλισμένοι πλήρως με όλα τα απαραίτητα μέσα για την σύγχρονη εκπαίδευση. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μελέτης μπορούν να βρουν μια πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά και εκπαιδευτικά βιβλία που θα τους βοηθήσουν να αγαπήσουν τη γνώση. Ο αύλειος χώρος τούς δίνει την αναζωογόνηση που χρειάζονται, ενώ πολύ συχνά αποτελεί και μέρος διαδραστικών μαθημάτων!
Στόχος μας είναι οι τάξεις να ενισχύουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία μιας και θεωρείται ότι κατά την εκμάθηση μιας γλώσσας ο μαθητής αφομοιώνει περισσότερα σε ένα ομαδικό περιβάλλον.