Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αξιών

Σχετικά με εμάς
Η αποστολή του Αξιών

What We Stand For

Η εμπειρία των 25 χρόνων απέδειξε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όλους τους μαθητές, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις απαιτούμενες δεξιότητες για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Η επιτυχία μας οφείλεται στη γνώση μας σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, αφού πιστεύουμε στο τρίπτυχο «ΘΕΛΩ – ΜΠΟΡΩ – ΠΡΟΧΩΡΩ».
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο, το οποίο διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για την εγκατάσταση και χρήση καινοτόμων και εξελιγμένων μέσων διδασκαλίας που διευκολύνουν τον μαθητή.
Η διαμόρφωση των χώρων σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Αξιών.
Κατά τη διάρκεια παραμονής τους, οι μαθητές μπορούν να χαρούν τον αύλειο προστατευμένο χώρο, στον οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται πολλές από τις εκδηλώσεις μας.

ΘΕΛΩ – ΜΠΟΡΩ – ΠΡΟΧΩΡΩ

Στόχος μας είναι η απόκτηση της νέας γνώσης και η διαχείριση της υπάρχουσας

toixos frontistirio kentro xenwn glwsswn axion

Το εκπαιδευτικό κέντρο ανάπτυξης ΑΞΙΩΝ ιδρύθηκε το 1996, έχοντας ως στόχο να διδάξει στους μαθητές του την ξένη γλώσσα με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Στόχος του είναι η απόκτηση της νέας γνώσης και η διαχείριση της υπάρχουσας μέσα από την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η εμπειρία των 23 χρόνων απέδειξε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όλους τους μαθητές, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις απαιτούμενες δεξιότητες για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η επιτυχία μας οφείλεται στη γνώση μας σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, αφού πιστεύουμε στο τρίπτυχο «ΘΕΛΩ – ΜΠΟΡΩ – ΠΡΟΧΩΡΩ».

Μέσα σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο, που διαθέτει όλα τα καινοτόμα μέσα διδασκαλίας που διευκολύνουν τον μαθητή, πραγματοποιούνται τα μαθήματα του φροντιστηρίου μας . Ο ζεστός χώρος και οι έμπειροι και καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του κέντρου ξένων γλωσσών ΑΞΙΩΝ. Επιπλέον, ανάμεσα στα μαθήματα καθώς και στο τέλος αυτών, οι μαθητές μπορούν να χαρούν τον αύλειο προστατευμένο χώρο, στον οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται πολλές από τις εκδηλώσεις μας.

Σύγχρονοι τρόποι διδασκαλίας

Επιμόρφωση καθηγητών

Με στόχο την πραγματική εκμάθηση της γλώσσας το μάθημά μας προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Προς αυτή την κατεύθυνση, είναι διαρκής η επιμόρφωση των καθηγητών στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, καθώς και σε θέματα παιδικής ψυχολογίας, ώστε να είμαστε πραγματικά δίπλα στα παιδιά.

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εκπαίδευση γονέων

Στηρίζουμε τα παιδιά μας βοηθώντας εσάς τους γονείς να είστε το στήριγμά τους. Πραγματοποιούμε σεμινάρια ψυχολογίας, ενώ μαζί συζητάμε τους τρόπους που θα βοηθήσετε το παιδί σας να αντιληφθεί τις δεξιότητές του, δίνοντάς του ώθηση στην προσωπική του επιτυχία.

v

Τα λόγια σας... η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας

Τι λένε οι γονείς για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αξιών

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αξιών, για την αγάπη που μεταδίδουν στα παιδιά για τις ξένες γλώσσες και τα παραδίδουν πανίσχυρα στην κοινωνία.

Ανθούλα Βερυκόκκκου

Την παρουσία σας θα την χαρακτήριζα πρωτοποριακή! Έχετε ξεφύγει! Με έχετε εντυπωσιάσει!

Κουτσούκος Διονύσιος

Μου αρέσει πολύ ότι μέσω της βιωματικής μάθησης που προσφέρετε, πραγματικά αναπτύσσεται η πρωτοβουλία, η αυτενέργεια και τελικά η εξέλιξη της προσωπικότητας των παιδιών!

Νατσιοπούλου Βάσω

Μου άρεσε όλη η παρουσίαση και χαίρομαι για τις γνώσεις που δίνετε στα παιδιά μας. Είστε μοναδικοί, παράδειγμα προς μίμηση, εξελίσσεστε συνεχώς και φαίνεται ότι αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε. Συγχαρητήρια!

Αντωνοπούλου Νεκταρία

Με κάνετε να θέλω να γίνω πάλι μαθήτρια. Τέτοιους παιδαγωγούς θα ήθελα και αυτό το είδος μαθημάτων. Ευχαριστώ από καρδιάς που έχετε τα αγόρια μου στην εκπαιδευτική αγκαλιά σας.

Γιούλη Νίκα