Μαθήματα Γερμανικά στο Αξιών

Τμήματα και Προγράμματα
Στόχος των μαθημάτων Γερμανικής Γλώσσας είναι να αποκτήσουν οι μαθητές μας εκείνα τα γλωσσικά εργαλεία, που θα τους βοηθήσουν να έχουν πρόσβαση σε νέες γνώσεις και πληροφορίες.
Κάνε τώρα εγγραφή

Kinderkurs

Σε αυτό το τμήμα συμμετέχουν παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη Γερμανική γλώσσα. Μέσω του παιχνιδιού που αποτελεί τον βασικό και πρωταρχικό παράγοντα στη διαδικασία της μάθησης, τα παιδιά έρχονται σε μια πρώτη γνωριμία με την Γερμανική γλώσσα και κουλτούρα. Τα εποπτικά μέσα και το θεατρικό παιχνίδι συμπληρώνουν το πρόγραμμά μας, ώστε οι μαθητές μας να μαθαίνουν τη γλώσσα βιώνοντάς τη.

A1 - A2

Ολοκληρώνοντας οι μαθητές μας το επίπεδο Α2 είναι σε θέση να συνεννοηθούν τόσο γραπτά όσο και προφορικά για οικεία και συνηθισμένα θέματα της καθημερινότητάς τους.

B1 - B2

Μετά την ολοκλήρωση του Β2 επιπέδου οι μαθητές μας μπορούν να κατανοούν το νόημα σύνθετων κειμένων, να εκφράζονται στα προφορικά με ευχέρεια, να μπορούν να διατυπώσουν τη γνώμη τους αναλυτικά για διάφορα επίκαιρα θέματα καθώς και να επιχειρηματολογούν. Σε αυτό το επίπεδο ακολουθούν εξετάσεις γλωσσομάθειας.

C1 - C2

Σε αυτά τα τμήματα το γλωσσικό επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό. Οι σπουδαστές των τμημάτων αυτών είναι σε θέση να κατανοούν ένα μεγάλο φάσμα απαιτητικών κειμένων χωρίς δυσκολία. Μπορούν να εκφράζονται αυθόρμητα και να διατυπώνουν με ακρίβεια τη γνώμη τους για σύνθετα θέματα. Ακολουθούν εξετάσεις γλωσσομάθειας.

TestDaF

Η εξέταση αυτή απευθύνεται σε όσουν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν σπουδές σε Γερμανόφωνες χώρες. Είναι μια γλωσσική εξέταση που περιλαμβάνει τα επίπεδα Β2-C1 όπως καθορίζονται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες.

Τμήματα Ενηλίκων

Σε ένα ανταγωνιστικό και απαιτητικό επαγγελματικό περιβάλλον η γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί απαραίτητο εισιτήριο για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Στα τμήματα αυτά μπορούν οι σπουδαστές μας, να μάθουν με σύγχρονες μεθόδους σε σύντομο χρόνο τη Γερμανική γλώσσα που αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό προσόν στη σύγχρονη κοινωνία.

Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας

– Fit in Deutsch 1 (Goethe Zertifikat) – Start Deutsch 1 (Goethe Zertifikat) – ÖSD Zertifikat A1 – ÖSD KID A1  
– Goethe Zertifikat A2 Fit in Deutsch – Goethe Zertifikat A2 – ÖSD Zertifikat A2 – ÖSD KID A2 – Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Επίπεδο Α  
– Goethe Zertifikat B1 – ÖSD Zertifikat B1  
– ÖSD Zertifikat B2 – Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Επίπεδο Β
– Goethe Zertifikat C1 – ÖSD Zertifikat C1
– Goethe Zertifikat C2 – ÖSD Zertifikat C2 – Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Επίπεδο Γ

Εγγραφείτε στα τμήματά μας

Καταρρίπτουμε τον μύθο ότι τα γερμανικά είναι μια δύσκολη γλώσσα. Τα εργαλεία μας: παιχνίδια, παραμύθια και λογοτεχνία, ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, project και ενας ευχάριστος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος.

Επικοινωνήστε με το Αξιών

Μια επίσκεψη στο χώρο μας θα σας κάνει να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Σας περιμένουμε!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες γλώσσες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Αξιών

Κάντε την ηλεκτρονική εγγραφή σας!

Κάντε την ηλεκτρονική σας κράτηση και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Κάντε την εγγραφή σας!

* απαιτούμενα πεδία
Πολιτική Απορρήτου

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!